Tuotteet

Sorvaustyökalut

Sorvaustyökalumme pitävät lastunmuodostuksen, terän kestoiän ja värinät hallinnassa työssä kuin työssä. Näin vapautat koneaikaa ja yrityksesi saa etumatkaa kovassa kilpailussa.

Jyrsimet

Täältä löydät juuri oikean jyrsimen niin tasojen, olakkeiden, urien, hammaspyörien kuin vaativien 3D-muotojen koneistukseen. Suorituskykyiset jyrsimemme antavat sinulle kilpailuetua ja auttavat parantamaan tuottavuutta.

Reiän Valmistus

Reiän valmistus on usein valmistusprosessin loppuun sijoittuva koneistusvaihe ja siten kriittisen tärkeä, koska lähes valmis työkappale on arvokas. Se voi olla siten tuottavuuden ja kannattavuuden kannalta ratkaiseva vaihe. Täältä löydät työkalut ja ratkaisut, joilla koneistat laadukkaat reiät eri koneistusolosuhteista, työkappaleen materiaalista ja käyttötarkoituksesta riippumatta.

Työkalujärjestelmät

Jos etsit modulaarista työkalujärjestelmää, joka tarjoaa tehokkuutta ja monipuolisuutta, olet löytänyt etsimäsi. Johtavat kiinnitysjärjestelmät, kuten Capto, HSK, BT, VDI, SK ja BIG-PLUS ,auttavat sinua työssä ja työssä. Pikavaihtoratkaisumme lisäävät myös koneesi käyttöastetta.